۸ بهمن ۱۳۹۶، ۲۲:۴۰

رئیس هیات جودو خراسان رضوی:

۱۰ جودوکار خراسان رضوی به  تیم ملی دعوت شدند

۱۰ جودوکار خراسان رضوی به  تیم ملی دعوت شدند

مشهد-رئیس هیات جودو، جوجیتسو و کوراش خراسان رضوی از دعوت ۵ جودوکار بزرگسال و ۵ جودوکار جوان استان به اردوهای تیم ملی کشور خبر داد.

حسین محمودی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: اردوی آمادگی تیم ملی جوانان کشور از ۱۳ بهمن ماه در سالن جودو مجموعه ورزشی شهید کبکانیان تهران آغاز می شود و تا ۳ اسفندماه ادامه خواهد داشت.

وی افزود: علی پرهیزگار، علی قلی پور، وحید جدی، مرتضی مختارزاده و امین کامیابی جودوکاران جوان خراسان رضوی به همراه ۱۶ جودوکار دیگر از استان های تهران، خراسان شمالی، خوزستان، سیستان و بلوچستان، گیلان، مازندران و همدان به این اردو دعوت شدند.

رئیس هیات جودو، جوجیتسو و کوراش خراسان رضوی ادامه داد: همزمان با این اردو، تیم ملی جودو بزرگسالان کشور نیز اردوی آمادگی خود را در مجموعه ورزشی انقلاب تهران آغاز خواهد کرد.

وی با اشاره به دعوت از ۵ جودوکار استان به این اردو، بیان کرد: علاوه بر جواد و جلال محجوب، حیدرزحمتکش، جعفرفیروزآبادی و امیدتزتک از خراسان رضوی، ۲۰ جودوکار دیگر از استان های البرز، تهران، اصفهان، خراسان شمالی، سیستان و بلوچستان، فارس، لرستان، قزوین، خوزستان، گلستان و همدان در این اردو حضور خواهند داشت.

کد مطلب 4212908

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha